Filme Noi

BINE ATI VENIT!
Daca ati intrat in aceasta pagina doar pentru a gasi o lista cu filme noi va anunt ca nu o veti gasi aici. Listele cu filme noi le puteti gasi in paginile urmatoare, “Filme 2009” si “Filme 2008”.

Daca ati intrat in aceasta pagina pentru a afla mai multe detalii despre blogul FILMELENOI.RO inseamna ca ati ajuns la destinatie.

sigla-blog-11FILMELENOI.RO este un blog de filme derivat din precursorul sau, fotbalsifilme.blogspot.com (a debutat la sfarsitul lui august 2008), care spera sa va dezvaluie mai bine, mai atractiv, mai direct, mai informat toate detaliile pe care le cautati despre peliculele care se lanseaza pe marile ecrane. Informatii despre toate peliculele pe care nu trebuie sa le ratati, trailere, postere de mari dimensiuni, comentarii, review-uri, topuri, stiri de la box office, previziuni, toate le gasiti numai aici!

Recenziile filmelor care apar pe blogul FILMELENOI.RO sunt pareri subiective ale autorului, Romeo Oanta. Daca ati vazut vreun film si nu sunteti de acord cu parerea autorului, va reamintesc ca este democratie :). De aceea va puteti exprima coerent, argumentat si in limita decentei toate parerile pro si contra prin comentariile atasate fiecarui post in parte.

Toate articolele publicate apartin FILMELENOI.RO! Nu aveti dreptul de a le imprumuta sau modifica fara acordul autorului!

P.S.-uri

aaaaDesi filmele sunt structurate foarte bine pe categorii, trebuie adaugat pentru vizitatorii care se intorc zilnic pentru alte articole, ca pot parcurge foarte usor toate materialele aparute, in ordine invers cronologica, apasand categoria “3,2,1”.

Daca doriti sa fiti la curent cu toate aparitiile de pe blogul nostru va puteti abona foarte simplu apasand pe butoanele din partea de sus a paginii, “Content feed” – pentru articole, si “Comments Feed” – pentru comentarii. De asemenea, daca doriti sa primti informatii despre ultimele aparitii pe blog prin e-mail, va puteti abona apasand linkul “Aboneaza-te la Filmele Noi prin Email” situat in partea dreapta a paginii, sub ruprica “Highlight Reel”.

Nu facem link sau banner exchange!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *